KontaktKontakt

ANDRITZ Feed & Biofuel

ANDRITZ Feed & Biofuel

Samarbejdet med ANDRITZ Feed & Biofuel

 

Allerede ved indgangen får vi oplevelsen af at her sker noget spændende… Indgang og adgangskontrol på Glentevej i Esbjerg er det rene Fort Knox. Bag ”portene” møder vi Dina Hartvig Jensen v. ANDRITZ Feed & Biofuel.

Dina bærer titlen Supply Chain Manager og har i alt den tid hun kan huske – og det er ca. 25 år – samarbejdet med EA Automatic. Først med Erik, og nu med Claus.

Dina har hovedansvaret bag samarbejdet og sidder med de overordnede og økonomiske beslutninger – og har dermed hele tiden fingeren på pulsen for samarbejdet. I dagligdagen er det bla. Winnie Brandt der er den drivende kraft bag samarbejdet mellem os.

Samarbejdes beskrives som gnidningsløst, ærligt og næsten familiært, og Dina bruger samtidig ordet ”strategisk leverandør” om EA Automatic. Især fremhæves Claus for altid at være løsningsorienteret og for at gå ”en-ekstra-mil” for at nå den gode løsning.

Som snakken går, er det tydeligt at Dina ikke ”bare” ser EA Automatic som en leverandør, men at der i årene er opbygget et meget tæt samarbejde. Et samarbejde hvor der arbejdes med strategi og udvikling omkring de løsninger, der af ANDRITZ Feed & Biofuel skal produceres, når der skal leveres maskiner og komplette produktionsanlæg til eks. foder til forskellige industrier og også anlæg til biobrændsel. Områder som virksomheden er blandt verdens førende indenfor. 

At samarbejdet er blevet ekstra tæt de seneste år bliver tydeligt da Dina fortæller om tiden gennem Corona, hvor meget jo gik i stå mange steder. Her var dialogen meget tæt, da det var i begge parters interesse at komme godt ud på den anden side af pandemien.

I Esbjerg er de ved ANDRITZ Feed & Biofuel ca. 120 ansatte – og internationalt godt 800 i denne del af virksomheden der i alt tæller mere end 30.00 ansatte globalt i hovedkoncernen.

 

T.v. Dina Hartvig Jensen, i deres imponerende showroom, ved væggen der viser og fortæller om deres verdensomspændende virksomhed.