KontaktKontakt

Sikkerhed

Sikkerhed er noget vi proaktivt arbejder med

Sikkerhed

Sikkerhed er noget vi proaktivt arbejder med

Hos EA Automatic tager vi sikkerhed meget alvorligt og det er en fundamental del af vores virksomhedskultur. Vi har overfor hinanden forpligtet os til at sikre et højt niveau af sikkerhed for vores medarbejdere og kunder. Vi tror på, at alle har en rolle at spille for at sikre en sikker arbejdsplads, og derfor tager vi det personlige ansvar for vores og vores kollegers sikkerhed meget seriøst.

Vi arbejder proaktivt for at forebygge ulykker og har opbygget en stærk sikkerhedskultur gennem årene. Dette afspejles i vores imponerende sikkerhedsstatistikker. Men vi ved, at der altid er plads til forbedring, og vi tager derfor alle hændelser, store eller små, meget alvorligt, og lærer af eventuelle fejl. 

Vi tror på, at løbende træning og uddannelse er nøglen til at holde vores sikkerhedsstandarder høje, og afholder derfor regelmæssigt Safety Awareness kurser for vores medarbejdere. Disse kurser sikrer, at vores medarbejdere altid er opdaterede med de seneste holdninger og praksis for at sikre en sikker arbejdsplads, både for dem selv og for vores kunder. 

Hos EA Automatic er sikkerhed en topprioritet, og vi vil altid stræbe efter at holde vores medarbejdere og kunder så sikkert som muligt.