KontaktKontakt

Casestory - MacArtney

Casestory - MacArtney

Ordentlighed...

Ved et møde med Anne-Marie Sannerum, COO hos MacArtney Underwater Technology, får vi en god snak om det samarbejde der er startet mellem EA Automatic og MacArtney.

MacArtney tæller ca. 150 ansatte på hovedkvarteret i Esbjerg – og derudover adresser i UK, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien og mange flere… Se mere her: MacArtney

Bekendtskabet er dog ikke nyt, da EA Automatic også tidligere har samarbejdet med MacArtney, ligesom en af MacArtneys meget erfarne medarbejdere Jean Christensen tidligere har arbejdet ved EA Automatic.  Denne gang er det dog kommet pga. manglen på manpower ved MacArtney, og samtidig ønsket om sparring omkring udvikling og produktion.

Om samarbejdet fortæller Anne-Marie meget ærligt og ligefremt om hvor hurtigt og effektivt samarbejdet er kommet i gang. EA’s Jesper sidder p.t. hos MacArtney, hvor han er med til at producere deres Nexus 8 multiplexer.  Det er åbenlyst at samarbejdet udvikler sig, og at der ses klare synergier i de kompetencer EA kommer med til MacArtney – og at netop dette i fremtiden vil kunne bruges i videreudviklingen af bl.a. ”design for manufacturing” m.m. 

Det er tydeligt at EA Automatics ønske om altid at levere et ordentligt og ”pænt” stykke arbejde, er noget af det som MacArtney især værdsætter – og så er det tydeligt at EA lynhurtigt at faldet til blandt MacArtney kollegerne, og ses ikke som ”leverandør”, men som en af deres egne.

Når vi lige forhører os hos vores udsendte, falder de første ord med ”De har godt nok lækre kantine forhold...” 

Anne-Marie fortæller meget indlevende om samarbejdet med EA Automatic

Jean demonstrerer det arbejde EA Automatic udfører hos MacArtney